21 Mayıs 2013 Salı

Adore Mobilyaları






Hepimiz evimizi kullanışlı, şık, rahat eşyalarla döşemek isteriz. Kullandığımız eşyaların bize pratik çözümler sunması ve evimizi derli toplu göstermesini de isteriz tabi. Adore bize tam da istediğimiz gibi çözümler sunmakta. Bu çözümlerle birlikte eviniz daha kullanışlı ve rahat bir yer haline gelecektir. Bu çözümleri birçok firma bize sunmaktadır ve biz de bundan yararlanmaktayız. Herkesin aradığı böyle çözümler olmakla birlikte bu çözümleri hayatımıza katmak bize kalmıştır. Üstelik tüm bunlar Adore kalitesi ile size sunulmakta. Özellikle evdeki küçük ayrıntıları muhafaza eden portmanto, vestiyer ve ayakkabılık gibi eşyalar her ev için vazgeçilmezdir. Mesela ayakkabılık ayakkabılarımızı dışarıda bırakmamıza gerek kalmadan onları düzenli bir biçimde içinde muhafaza etmemize yarar. Portmanto ise özellikle misafirlerimiz olduğu zaman onların palto, şapka gibi eşyalarını muhafaza etmemizi sağlar. Böylelikle oluşabilecek dağınıklıktan kurtulmuş oluruz. Vestiyerler de ev dışında yine portmanto gibi amaçlarla kullanılabilir. Adore de  bizleri düşünerek bu tarz ev mobilyaları tasarlamıştır.



Adore’nin fiyatlarına şöyle bir baktığınızda uygun vestiyer fiyatları gözünüze çarpacaktır. Tabi ki diğer ürün çeşitleri de uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ama benden söylemesi fiyattan ziyade o kadar çeşit ürün arasında hangisini alacağınıza karar vermek sizi daha çok yoracaktır. Sağlam ve kullanışlı olması da ayrı bir özellik. Adore ürünlerini tasarlarken her zevke hitap etmeyi de unutmamış. Örneğin portmantolara baktığımızda kimisinde boy aynaları bulunmakta, kimisinin dışı metal, kimisinin ahşap. Kendi isteğinize göre evinize en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Ayrıca Adore ürünleri değişik ebatlara da sahip. Kullanacağınız mekanın büyüklüğüne göre farklı ebat tercihleri yapmakta özgürsünüz.

Kitaplarınız İçin Özel Kitaplık





Evinizde ve ofisinizde rahatlıkla kullanacağınız kitaplıklar estetik görünümü ile güzel bir görüntü oluşturacaktır. Değişik tasarımlarıyla da diğer mobilyalarınızla uyum sağlayacaktır. Ayrıca kitaplarınız için özel bir alan sağlayarak rahat bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır. Uygun mobilya fiyatları ile siz de gayet güzel bir kitaplığa sahip olabilirsiniz. Sadece kitaplarınız için değil, başka eşyalarınızı da burada sergileyebilirsiniz. Küçük biblolar, çerçeveler, vazolar burada sergileyeceğiniz eşyalardan birkaçı arasında yer almaktadır. Bu dekoratif eşyalar da kitaplığınıza güzel bir hava katacaktır. Kitaplığınız, hem kitaplarınızın özel dolabı hem de evinizin güzel bir parçası olacaktır. Kitaplık her evde bulunması gereken bir mobilyadır ve bu özel mobilyaya mutlaka sahip olmak gerekir. Değişik model ve boyutlardaki çeşitleriyle evinizin her köşesine uygun bir kitaplik alabilirsiniz. Kenyap kitaplık da bu seçenekleri size sunmaktadır. Renkli rafları ile odanıza uygun renk tercihi yaparak canlı bir dekora sahip olabilirsiniz. Tercih etmeniz için bir başka sebep dayanıklı malzemeden üretilen kitaplıkların uzun yıllar kullanıma uygun olması.





Ayrıca sağlığa zararlı ve kanserojen maddeler içermemektedir. Kitaplıklar kolay bir şekilde kurulabilir. Bu sayede yer değişimi yapmak istediğinizde ürünü taşıdığınızda tekrar kolaylıkla monte edebilirsiniz. Kuruluş şeması ürün ile birlikte gönderilmektedir ve bu da size büyük kolaylık sağlayacaktır. Sadece çalışma odasında ya da çocuk odasında kullanmanız gereken bir mobilya değildir. Kitaplıkları evinizin salonunda ya da uygun gördüğünüz başka bir köşesinde de kullanabilirsiniz. Bu tamamen size kalmıştır. Çünkü farklı tasarımları ve renkleriyle her yere uyumlu kitaplıklardır. Geriye kalan sadece sizin kendi zevkinize göre seçiminizi yapmanızdır.



9 Mayıs 2013 Perşembe

Kullanışlı Bahçe Mobilyaları


Yaklaşan yaz günlerinin sıcaklığını, yenilenen bahçenizde, sevdiklerinizle birlikte hissetmeye, ne dersiniz?  Yazın tüm coşkusunu, güzel bahçenizde karşılayabilirsiniz. Bahçenize alacağınız bahçe mobilyaları ile, tarzınızı yansıtabilir; mobilya seçiminizle herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Çeşitli bahçe mobilyalarının yer aldığı büyük firmalar, size geniş seçenekler sunuyor. Alışveriş yapmak, artık daha keyifli olacak.

Çardak, şezlong, oturma takımları, salıncak, hamak gibi ürünler; en sevilen bahçe mobilyalarını oluşturur. Renkli minderler ve kullanışlı sandalye, masalar; bahçenizde yapacağınız keyifte size eşlik eder.  Havuzlu bir bahçeye sahip iseniz, hamakta sallanırken kitap okumak, yüzme keyfinden sonra şezlongda yorgunluğunuzu atmak, harika olabilir. Akşam yemeklerini ise, bahçede sevdiklerinizle büyük ve kalabalık sofralarda gerçekleştirebilirsiniz.  Bahçenize renk ve konfor getiren bu bahçe mobilyalarını, çok seveceksiniz. Ergonomik ve şık olan bu ürünleri, birçok yerde göreceğe benziyoruz.





Kışın kızakla kar keyfi, yazın da mangal yapma, salıncakta sallanma gibi size zevk veren aktiviteleri yapabilirsiniz. Çardağın etrafında şarkılar söyleyerek geçirdiğiniz o vakitler, bambaşka olacak. Bahçenizin büyüklüğüne göre satın alacağınız mobilyalar, bütçenizi de çok zorlamayacak. Uygun fiyatlara, güzel ürünlerin sahibi olacaksınız.

Evinizin dış dekorasyonu kadar, iç dekorasyonuna da önem vermeniz gerekmektedir. Mobilya alışverişinize; bahçe mobilyalarını alarak başlayıp, eksik olan ürünleri tamamlamakla devam edebilirsiniz. Tercihinizi, banyo dolabı, portmanto, gardırop gibi ihtiyaçlarınızı karşılayacak; faydalı mobilyalardan yana kullanabilirsiniz.
Temiz ve hijyenik olan bir banyo sahibi olmayı, herkes ister. Bunun için çağdaş görünen ve temizliği kolay olan ürünler, seçmelisiniz. Banyonuzu daha şık bir hale getirmek için, farklı renklere sahip banyo dolabı, satın almalısınız. Banyo dolaplarının TSE standartlarına uygun olarak kaliteli malzemelerden üretilmiş olması, size uzun yıllar bu mobilyayı kullanabilme olanağı sağlar. Uzun ömürlü olan mobilyaların kurulumu da basittir. 
Banyonuzun ölçülerine uygun bir ürünle, istediğiniz etkiyi yaratacaksınız. Banyonuza estetik katacak, modern bir banyo dolabı, havlu, saç kurutma makinesi gibi kullandığınız ürünleri düzenle saklar.  Dağınıklığınızı önlediği gibi, banyonuzu gören misafirlerinizin de beğenisini kazanır.

3 Mayıs 2013 Cuma

Kısır Tarifi





Üç dört kadın toplanıp bir araya gelince dedikodu, çay- kahve eşliğinde keyif yapmaya başlarlar. Altın günlerinde vazgeçilmezi olan kısırı, hala yapmayı bilmeyenleriniz var mı? Kaldıysa işte bu harika ve pratik kısır tarifini sizlerle paylaşıyorum. Lezzetine doyamayacaksınız.

MALZEMELER

2-3 su bardağı ince bulgur
1 demet taze soğan
1 demet maydanoz
Kuru nane
1-2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
Pul biber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 adet Limon
Marul

YAPILIŞI:

İnce bulguru iyice yıkıyorsunuz. Bulgurun hizasını az biraz geçecek sıcak suyla ıslatın. Bulgur suyu çekince içine domates salçası ve zeytin yağını ilave edin. Yağ, tuz ve salçayla yoğurduğunuz bulgurunuza, limon suyunu da ekleyin ve iyice karıştırın. Karabiber, pul biber, maydanoz, taze soğan gibi tüm malzemeleri, bulgurunuza yedirin. Birbiri içine geçen karışım, size eşsiz bir lezzet sunacaktır. Kısırın yanına bir de çay koydunuz mu, değmeyin keyfinize. Afiyet olsun hanımlar.


2 Mayıs 2013 Perşembe

Doğum Günü Pastası




Doğum günü, özel günler içerisinde en anlamlı ve özel olandır. Her yıl kutlanan bu özel gün için kadınlar, ayrı bir hazırlık içine girer. Kalabalık partiler, büyük doğum günü pastaları, bu kutlamaların vazgeçilmez unsurlarıdır. Doğum günü pastası olarak, kadınların tercihi meyveli pastadan daha çok çikolatalı pastadan yanadır. Erkeklerin daha hafif pastaları sevdiğini görebiliyoruz. Sevdiğiniz kişiye özel bir pasta yaptırmayı düşünüyorsanız, çok tatlı görünen butik pastaları seçebilirsiniz. Butik pastaların, kişiye özel yapılan görüntüsü, hepinizi cezbedecektir.





Sevgilinizin doğum günü yaklaştı ve ona unutulmaz bir gün yaşatmak istiyorsunuz. Bu özel gün için ikinizi anımsatan butik pasta, onları çok mutlu edecektir. Şeker hamurundan yapılan bu özel çalışma, kişinin zevki ve yaşına uygun tasarlandığında harika sonuçlar elde edilebilir. Hazır olarak satın almak istemiyorsanız, kendinizin de yapabilirsiniz. Pandispanya hamurunun yapılması, şeker hamurunun hazırlanması ve çeşitli malzemelerle dekore edilmesini ilgili kurslardan öğrenebilir, sevdiklerinize kendi elinizle müthiş pastalar hazırlayabilirsiniz. Sadece doğum günü için değil, nişan pastası olarak da hazırlanabilecek butik pastalarla, özel anlarınıza şahitlik eden dostlarınızın da beğenisini kazanabilirsiniz.




Beğendiğiniz pasta çeşidini, online olarak satın alabilir; yoğun çalışma temponuz arasında pasta almaya ayrı bir zaman ayırmanıza gerek kalmayabilir. Uygun fiyatlara alacağınız doğum günü pastasıyla, kutlamanızı eşsiz bir hale getirebilirsiniz. Süslemesinde istediğiniz eklemeyi yapabileceğiniz güzel pastalar, size ve çevrenizdekilere mutluluk verecektir.