30 Aralık 2013 Pazartesi

Evidea ile Bambaşka Bir Ev

Günümüz mutfaklarının vazgeçilmezi olan aydınlatma ve aksesuarlar, artık mutfak ve salon girişlerinde de popüler olmaya başladı. 2012 senesi aydınlatmalarına baktığımızda daha çok kristal aydınlatmalar rağbet görürken, bu sene yerini otomatik kumandalı lamba ve aydınlatmalara bırakıyor.  Zevklere ve yaşam tarzlarına uygun tasarlanan eşyalar göz zevkimizi gitgide dolduran tasarım elemanlarına dönüşüyor.



Ev dekorasyonunda en iyi online ev dekorasyonu sitesi niteliğini taşıyan evidea, bu konuda sizlere kapılarını sonsuza kadar açmış bulunmakta. Evidea aynı zamanda Türkiye’nin ilk online yapı marketi olma özelliğini de taşıyor. Ödeme seçenekleri, uygun fiyatları ve size sunduğu alışveriş kolaylığında bunu keşfedebilirsiniz. Evidea’nın birçok alana yayılan geniş ürün yelpazesi Evidea’yı  Evidea yapan özelliklerinden sadece biri.
Mutfak, banyo, salon ve evin diğer kullanım alanlarına uyguladığınız dekorasyonlar ve tasarımlar bir bütünlük oluşturmalı. Bunun en önemli sebebi ise moda kavramının hayatımızın her alanına yayılan cazibesi. Evimizde en büyük boş alana sahip olan alanlardan biri de salon. Bazen bir, bazense onlarca kişinin birlikte sizinle vakit geçirdiği salon, birçok anı’nın da ortak mekânı. Sizler de bu önemli anıların güzel ve şık hatırlanmasını isterseniz evidea tam da size göre! Orta sehpadan aydınlatmaya, koltuktan puf ve minderlere kadar salonununuzda bulunan bütün eşyalarda Evidea havası estirmenin tam sırası.



Eğer daha önce internetten alışveriş yapmadıysanız artık yeni bir deneyim kazanma vaktiniz gelmiş demektir! Evidea’nın size sunmuş olduğu ödeme seçenekleri daha fazla. Bonus, cardfinans, maximum card ve diğer anlaşmalı bankalarla peşin fiyatına 8 taksite varan imkânlarla artık sizde istediğiniz zigon sehpaya bir tık ötesindesiniz. Nasıl taşınacağını düşünmeden sizlere en iyi kargo imkânını sunarak içinizin rahat olmasını sağlıyoruz. Şimdi sizde www.evidea.com sitesine tıklayın ve tüm kategorilerde bulunan binlerce ürün yelpazesiyle evinize yeni bir soluk getirin. 

25 Aralık 2013 Çarşamba

Yılbaşı Yaklaşıyor!

Evidea online alışveriş sitesi bu aya özel yılbaşı konsepti hazırlamış. Birbirinden güzel yılbaşı ürünlerini bu ay bu güzel sitede bulabiliyorsunuz. Birbirinden güzel bu ürünler ile evlerinizde renkli bir yılbaşı partisi yapabilirsiniz. Bu yıl yeni taşındığım evimde bir yılbaşı partisi düzenlemeye karar verdim. Hem yeni evimin açılış partisi hem de yılbaşı partisi olacak. Bu sebep ile her şeyin eksiksiz ve harika olmasını istiyorum. Birbirinde güzel parti ürünleri satın alabileceğim bir yer arıyordum. Yoğun bir iş tempom olduğundan buna ayıracak çok vaktim yoktu.



En sonunda Evidea online alışveriş sitesine bakmaya karar verdim. Bir de ne göreyim birbirinden güzel party ürünlerinin toplandığı bir yılbaşı bölümü yapmışlar. Hemen buradan ihtiyacım olan ürünleri satın aldım. Öncelikle büyük ve görkemli bir yılbaşı ağacı almam gerekiyordu. Daha sonra bu güzel ağaç için yılbaşı süsleri sepete attım. Çok tatlı yılbaşı süsleri site içerisinde mevcut. Bu süsler içerisinden dilediğinizi satın alabiliyorsunuz.



Daha sonra çeşitli ışıklandırmalar satın aldım. Bu ışıklandırmalar ile hem yılbaşı ağacını hem de evin çeşitli yerlerini ışıklandırmayı düşünüyorum. Birbirinden güzel bu ışıklar ile evim oldukça şık ve tatlı görünecek. Evidea'dan siparişlerimi verdim ve bir kaç gün sonra kapımdan teslim aldım. Hepsi de birbirinden şık bu ürünler ile hafta sonundan evimi süslemeye başlayacağım. Bu güzel ürünler sayesinde partim oldukça hareketli geçecek.


23 Aralık 2013 Pazartesi

Belinizin Dostu, Tozların Düşmanı

Vicdanımın beni rahatsız ettiği, kafamın içindeki gürültüye ve gözümün daha fazla bu dağınıklık ve pisliğe dayanamadığı anlarda gözümde tek büyüyen şey süpürge olmuştur. Koltukların altındaki tozları almak için dakikalarca eğilip tozları almak, bazen de alamamak, zeminle inatlaşmak beni bayağı bir yoruyor. Bu lanetin çözümü yok mu diye internette dolaşırken  evidea sitesinde bulduğum bir süpürge hayatımı kurtardı. Hani bazı şeylerin size özel üretildiğini hissedersiniz ya, ben de aynı öyle hissettim. Bir mutlu oldum bir mutlu oldum anlatamam :) 


İşte beni kurtaran, beyaz atlı prensim, süpermenim Swivel Sweeper G6..  Hemen sipariş verdim ve teslim aldığımda neler yapabileceği konusunda az çok fikrim vardı. Kablosuz olması beni en çok mutlu eden şeylerden biri oldu. Çünkü odalar arasında geçiş yaparken kablo takılıyor ve aramızda kalsın kabloya da takılıyorlar :) Başka bir sorunum da zemindi. Zeminin fayans olmasından dolayı normal süpürgeler yeterli çekişi yapamaz iken bunun maşallahı var. Toz, toprak, kırıntı, döküntü demeden hepsini çekiyor. Tek kötü yanı başlığını sık sık değiştirmek gerekiyor, ama o da kolay bir işlem. Bu alet tam benim gibi temizliği gözünde büyütenler, çıtı pıtı hanımlar bel ağrısı çekmesin diye tasarlanmış. 

Biz kadınların derdi biter mi ? ASLA ! Temizlikten sonra yemek derdi başlıyor. Temizlikte zaten yoruldum, e bir de yemek yapmakla uğraşmak istemiyorum. Bunun için de yine bir kurtarıcı buldum :)) Korkmaz bir fritöz çıkarmış, o da yine benim gibi tembeller için üretilmiş sanki. En sevdiği yemeği patates kızartması olanlar için harika bir ürün. Hemen onu da sizinle paylaşayım 

Evet bugünlük bu kadar yeter. Artık çözümleri işleve dökme zamanı...
  



9 Aralık 2013 Pazartesi

Pratik Temizlik

Hijyenik bir temizlik için H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi kullanabilirsiniz. H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile evleriniz oldukça temiz olacak. Değişebilen başlıkları sayesinde H2O Mop X5 buharlı temizleyici sizlere en güvenilir temizlik hizmetini veriyor. Sadece suyun gücünü kullanarak çalışan H2O Mop X5 buharlı temizleyici 110 derece sıcaklığında buhar çıkışı yapar. 



Bu güzel ürün sayesinde mikrop ve mytlerdan sonsuza kadar kurtulabilirsiniz. H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi her yüzeyde güven ile uygulayabilirsiniz. Döşemeler, Camlar, Halılar ve hatta giysileriniz de bile H2O Mop X5 buharlı temizleyici rahatlıkla kullanılabilir. H2O Mop X5 buharlı temizleyicinin faydaları saymakla bitmez. Kullanımı da oldukça kolay olan bu muhteşem aleti Evidea online alışveriş sitesinden bulabilirsiniz. Ayrıca Evidea online alışveriş sitesinde; paint zoom, dalgıç pompa gibi pratik pek çok başka ürün de mevcut. Paint zoom boya tabancası, pratik tasarımı ile herkesin beğenisini kazanıyor. Paint zoom boya tabancası sayesinde boya yapmak işgence olmaktan çıkıyor. 



Paint zoomun özel püskürtme teknolojisi sayesinde boyadığınız alanlarda ton farkı yaşanmıyor. Gönül rahatlığı ile her yüzeyi boyayabilirsiniz. Farklı hızlarda ve yönlerde boyamalarınızı gerçekleştirebileceğiniz bu pratik alete Evidea online alışveriş sitesi aracılığı ile sahip olmak çok kolay. Evidea'da paint zoom, H2O Mop X5 buharlı temizleyici ve dalgıç pompa gibi ürünlerin yanı sıra; portmanto, koltuk, masa, sandalye gibi aradığınız pek çok ürünü bulabilirsiniz.