21 Ocak 2014 Salı

Evidea'da Çalışmak

''Evidea'da çalışmak için kariyer.net aracılığı ile başvuru yapabiliyorsunuz. Son dönemin en beğenilen e - ticaret sitelerinden bir tanesi olan Evidea online alışveriş sitesi herkesin beğenisini kazanıyor. Site içerisinden aklınıza gelebilecek her türlü ev eşyasını satın alabiliyorsunuz. Dekorasyonunuzda değişiklik yapmak ya da yeni ev eşyaları satın almak için mutlaka Evidea online alışveriş sitesine bir göz atın. Ben her türlü ev ihtiyacımı Evidea online alışveriş sitesinden gerçekleştirebiliyorum. Herkesin beğenisini kazanan bu güzel siteden alışveriş yapmak ile kalmayıp orada çalışmayı tercih ediyorsanız kariyer.net aracılığı ile başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yine açık departmanları da buradan takip edebilirsiniz. ''


13 Ocak 2014 Pazartesi

Aydınlatma ve eşim

Eşimle beraber yorgun geçen bir iş haftasının sonrası sonunda kafa dinleyebileceğimiz ve stress atabileceğimiz bomboş iki güne sahip olduk. yeni ev ve ev eşyaları arayışımıza rahat rahat odaklanabilecek vakit bulduğumuza seviniyorduk. Eşim Alper ile yaptığımız cumartesi ve pazar günü planları arasında yeni ev arayışı, yeni koltuk takımları ve aydınlatma armatürleri incelemek ve beğenirsek almak vardı.

Cumartesi günü kalktık ve boğaz kenarında temiz hava eşliğinde  güzel bir kahvaltı ettikten sonra arabayla başladık ufak bir İstanbul turuna. Önce ev bakmak için internetten belirledimiz adreslere doğru kadıköy civarına gittik. Hem şehrin göbeğinde hem de doğaya saygı duyulan bir semt olduğu için ilk tercihimiz Kadıköy'dü. Gezdiğimiz ilk evin sokağını beğenmedim. Biraz köhne bir yerdi. Ama ikinci evi gezerken hem ben hem eşim resmen eve aşık olmuştuk. Ancak konu fiyata geldiğinde suratlarımız asıldı. Ve istemeden de olsa üçüncü eve doğru devam etmeye başladık. Ama üçüncü ev hiç beklemedimiz kadar şirindi ve sokak esnaf doluydu. Esnaf ruhunu seven ben ve eşim fiyatın da uygun olmasıyla bu ev ile ilgili kesin kararı vermek adına bir hafta süre rica ettik.



Kafamızda sürekli bu yeni ev vardı. Pazar günü olduğunda sakin bir ev kahvaltısından sonra biraz kafamızın dağılması için  aydınlatma konusuna yoğunlaşalım dedik. Ama aydınlatma ile hiç ilgilenmeyen eşim bütün kararı bana bıraktı ve evin bütün aydınlatma ürünlerini tek başıma seçmem konusunda biraz zorlanacağımı düşünüyorum. Belki de en iyisi aydınlatma fuarı gezip aydınlatma ürünleri satan firmaları araştırmak olacak. Keşke eşim biraz daha yardımcı olsaydı.


Aydınlatma konusu bittikten sonra ise ilk işim bornoz konusuna el atmak olacaktır. Hem kendime yeni bornoz bakacağım hem de eşime yeni havlu almayı planlıyorum.


6 Ocak 2014 Pazartesi

Evidea Ve Facebook

Mark Zuckerberg'in önce üniversite içinde paylaşım için yaptığı site yavaş yavaş diğer üniversitelere, oradan tüm dünyaya yayıldı. Bu şahane site adeta dünyaya değiştirdi. Sosyal medya adlı mecra doğdu ve şirketlerin rekabet alanı değişti. Yapılan kampanyalar, reklamlar sosyal medya ortamında daha çok ilgi gördüğü ve kullanıcıya daha ucuza daha etkili bir şekilde ulaştığı için şirketlerin ilgisini çekti. İnsanlar da şirketlerle direkt iletişime geçebilir hale geldi ve kullanıcı açısından çok büyük bir nimet bu aslında. Bir ürünle, bir hizmetle ilgili sorunun olduğu zaman eskisi gibi telefonlarda beklemeye, yollanan tüketici şikayeti içerikli postaların geri dönüşümünü bekleme gibi dertleri bitirdiği için sosyal medyaya teşekkür etmek lazım.



Markanızın karakterini reklamlarınızın yanında ( ve bence bundan daha önce ) sosyal mecradaki durumunuz, size yapılan yorumlar, tüketici ile nasıl ilgilendiğiniz gibi kriterler sizin sosyal medyadaki değerinizi belirler. Bu değer sizin diğer kullanıcılara da ulaşmanıza olanak sağlar. Bu yüzden bu alanda profesyonel ajanslarla çalışmalısınız. Örneğin İnstagram'da paylaşılan güzel ve ilgi çekici resimler sayfanıza takipçi toplar ve ardından kampanyanızın resmini paylaştığınızda daha çok kullanıcıya ulaşmış olursunuz. Veya Twitter'da yaptığınız ilgi çekici, komik, eğlenceli paylaşımlar; tüketicinizin sorunlarına direkt ulaşmanız da sizin o mecrada yayılmanıza yol açacaktır. Size başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.



X markasının verdiği hizmetten hiç memnun değildim. Aldığı ücretle verdiği hizmet arasında uçurum olan X markasını şikayet etmek için önce Facebook sayfasına derdimi anlatıp şikayette bulundum. Cevap alamayınca direkt şikayet maillerine yolladım. Oradan da cevap alamayınca telefonla ulaşmak zorunda kaldım. Bu duruma çok sinir olmuştum, arkadaşıma anlattım. O da Evidea markasına çok kolay ulaştığından bahsetti. Umarım her firma bu konuda Evidea kadar duyarlı olabilir.

2 Ocak 2014 Perşembe

Evidea ile Hazırlık

Şimdi birlikte  tv ünitesi baktığım erkekle ilk karşılaştığım günü hatırlıyorum. Lisenin hınzır erkeklerinden biriydi ve kızlar tuvaletinin önünde karşılaştık. Yanlış hatırlamıyorsam lisedeki ilk senemdi ve o sene daha sonra pek bir iletişimimiz olmamıştı. Lise 2 ye geçip aynı serviste olmamızla her şey başladı. Tam olarak neler olup bitti, nasıl bir araya geldik tam hatırlamasam da önemli değil; önemli olan mutlu ve birlikte olmamız. Şimdi ikimiz de üniversiteyi bitirmiş, işimizi elimize almış, birbirimizle gurur duyuyorken katlanılan onca zahmete değdiğini düşünüyorum. El ele o mağaza senin bu mağaza benim dolaşıyor, hayalimizdeki ev için eşyalar seçiyorduk.

http://www.evidea.com/tv-uniteleri/c/69

Ben daha çok Amerikan mutfak ve güzel bir tv sehpası veya daha büyüğü tv ünitesi olan bir ev istiyorum. Sistemin bizi aperatif bir yaşama sürüklediği 21. yüzyılda bence en kaçınılmaz sondur Amerikan mutfak. Bir yandan yemek yaparken bir yandan aperatif olarak haberlere göz atmak, ya da bir yandan arkadaşlarınla sohbet edip mutfakta aperatif bir şeyler hazırlamak gibi eylemlere sürüklüyor  bu yüzyılın karmaşası. Ben de bunun bilincinde bir kadın olarak evimi ona göre düzenlemek istiyorum. Salon için bir şeyler baktıktan sonra hala karar veremememiz beni iyice geriyordu. Yani sonuçta bir tv ünitesi alacaktık ve bu ne kadar zor olabilirdi ki ? Bir erkek gibi alışverişin uzun sürmesinden yakındığımın farkındayım ama aynı eşyalar üzerinde git gel yaşamaktan ben bile yoruldum. Kararsız kaldığımız bir cumartesi alışveriş faslından sonra akşam annemlere yemeğe gittik. Onlara da kararsızlığımızı anlattıktan sonra bu sefer akşam belki birlikte ortak bir karar veririz diyerek tekrar mağazalara gittik, ancak yine bir sonuç alamadık. Benim istediğime nazaran onlar daha farklı bir ünite beğendiler.

http://www.evidea.com/tv-uniteleri/c/69

Benim gözüme pek dayanıklı gözükmediği için beğenmedim. Ben bunun üzerine bir şey koymaya korkarım ya, şekil olarak okey ama hiç mi hiç sağlam olduğunu düşünmüyorum. Bu akşam da seçemediğimiz için tv sehpamız başka bahara kaldı...
http://www.evidea.com/tv-uniteleri/c/69