30 Mart 2013 Cumartesi

Ev Tekstili Ürünlerinde Büyük İndirimler


Ev dekorasyonu, her yaştan kadının sevdiği bir uğraş olmuştur her zaman. Dekoratif ve şık birçok ürünün de sunulmasıyla alışveriş konusunda seçeneklerde artmıştır. Ekonomik fiyatlara satılan ürünler, çok hoş görünüyor. Evinize gelen misafirlerinizin ' eviniz ne kadar da güzel görünüyor ' demesi hoşuna gitmez miydi ? Çevrenizin hayran bakışlarını üzerinizde toplayabilirsiniz.




Ev tekstil ürünlerinde en çok ilgiyi çeken ürün, kuşkusuz nevresim takımlarıdır. Puantiye ve çizgilerin bir arada olduğu bu nevresim takımında olduğu gibi, birbirinden güzel ve şık takımlar, yatak odalarınızı renklendiriyor! Uyku anında kendinizi daha güvende hissedeceğiniz bir ortam yaratmak önemlidir. Odanıza ferahlık katacak bu takımlarda mutlu uyuyabileceksiniz.

Tek ve çift kişilik olmak üzere iki çeşit üretilen nevresim takımları, yataklarınızın boyutuna göre tercih edilebilir nitelikte üretiliyor. Aradığınız deseni bulabileceğiniz, geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmalar sayesinde eskisinden daha şık bir eve sahip olacaksınız. 




Ev tekstil ürünlerinden bir diğeri de masa örtüleridir. Ansızın gelen kalabalık bir misafir grubu için açılan şık sofralar.. Bu durumlarda en çok ihtiyacınız olan şey, şık bir masa örtüsüdür. Dantelli, fırfırlı ve rengarenk masa örtüleri, vereceğiniz davete göre farklı türlerde olmalıdır. Bu yukarıda görmüş olduğunuz model; mor çiçekli beyaz masa örtüsü, daha çok gün içerisinde kullanabileceğiniz bir üründür. Beş çayı için evinize gelecek arkadaşlarınızı, bu gibi şık örtülerle karşılamaya ne dersiniz ? Bu görüntüye bayılacaklar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder