22 Nisan 2013 Pazartesi

Aradığınız Vestiyer Çeşitleri



Vestiyer, eve girişte misafirlerinizi ilk olarak karşıladığınız alanda size yardımcı olan mobilyadır. Şemsiye, palto, çanta ya da şapka gibi eşyalarını asabilecekleri vestiyer, sizi dağınıklıktan kurtarır. Yanlarında getirdikleri aksesuarlarını, güvenle muhafaza eden bu mobilya, her türlü mekan için vazgeçilmezdir. 

Sadece ev değil, kalabalık birçok tesiste de karşımıza çıkar. Konser, sinema, otel gibi alanlarda; eşyalarınızı teslim edip, gittiğiniz ortamın tadını, sırtınızda yükler olmadan çıkarmanıza yardımcı olur. Vestiyer, diğer mobilya türleri içinde en kullanışlı olandır.



Vestiyer, daha çok giysilerinizi yerleştirebileceğiniz bir mobilyayken; ayakkabılık; terlik, babet ve daha birçok farklı ayakkabınızı rahatça koyabileceğiniz bir ürün olarak karşınıza çıkar. Geniş çekmecelerin olması gereken bu ürünlere, çok sayıda ayakkabı yerleştirebilmelisiniz. 

Sürgülü ve kapaklı olan modelleri, oldukça kullanışlıdır. Dayanıklı olan bu ürünlerin sadece koyu renkleri değil, burada da görüldüğü gibi, dekorasyonunuza uyum sağlayacak açık renkleri de bulunmaktadır. Ergonomik olan portmanto, vestiyer ve ayakkabılık gibi ürünleri, Adore güvencesiyle satın alabilirsiniz. Birbirinden uygun vestiyer fiyatları, aradığınız ürüne kolayca kavuşmanızı sağlayacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder