5 Haziran 2014 Perşembe

Otantik Halılar


Türk tarihinde ve el işçiliğinde büyük yer kaplayan halılar, günümüzde de değerini korumaya devam ediyor.

Evlerimizin dekorasyonunda tamamlayıcı etkiye sahip olan halılar ile yaşadığımız alanları büyük oranda değiştirip güzelleştirebiliriz. Özellikle son zamanlarda dizilerin de etkisi ile popülerliği artan padişah halılar, Osmanlı kültürünü evlerimize taşıyor. Doğu'nun otantik ve gizemli havasını yansıtan Afgan halılar ise tarihin tozlu sayfalarında kalmış birçok anıyı klasik bir çizgi çerçevesinde evinize getiriyor. Evlerini klasik tarzda döşeyen kişiler tarafından tercih edilen bu halılar, odalarınıza derinlik katarak sizleri bin bir gece masallarına davet ediyor.

Modern çizgilerden hoşlanan kişiler ise daha soft ve desenlerin dikkat çekmediği halı modellerini tercih edebilirler. Bu tavsiyeyi evi küçük olanlar da deneyebilir. Çünkü açık renk halılar ile odalarınızı daha ferah ve aydınlık gösterebilirsiniz.

Evidea'da bulunan halı modelleri ile birbirinden güzel halılara uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Halı fiyatları açısından son derece cazip tekliflere sahip olan Evidea, dekorasyon tarzını halı dokunuşları ile tamamlamak isteyenlere de birbirinden farklı ürün seçenekleri sunuyor. Eğer siz de evinizi baştan yaratmak istiyorsanız, mutlaka Evidea'ya gelin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder