7 Temmuz 2014 Pazartesi

Ev Dekorasyonunda Halının Önemi

Ev dekorasyonuyla ilgileniyorsanız, halının bir ev için ne kadar önemli olduğunu biliyor olmalısınız. Ev dekorasyonunun temel taşlarından olan halı modelleri, ev şıklığının temel taşlarından birisidir. Ev içerisinde iyi bir uyum yakalamak istiyorsanız, seçtiğiniz ürünlerin birbiriyle olan uyumu çok önemlidir. Bu uyum sayesinde evinizde şıklığı yakalayabilir ve istediğiniz gibi bir ev oluşturabilirsiniz. Evinizde dekorasyona başlarken uymanız gereken altın kural ise evin merkezinden dışına doğru yönelmek olacaktır. Buna da öncelikle halı modelini seçerek başlayabilirsiniz. Eviniz için alacağınız halı modelini seçerken, son dönemin modasını takip etmelisiniz. 
Son dönmede popüler olan shaggy halı modellerini seçmek, şıklık için hayat kurtarıcı bir etkiyi sağlayabilir.
 shaggy halı

Evinizde kullanacağınız shaggy halı modelleri, hem evinizin şık bir görünüşe sahip olamsını sağlayacaktır hem de diğer eşyalarla, özellikle de oturma grubu ile olan uyumu kolaylaştıracaktır. Evinizde tercih ettiğiniz dekorasyon stiline göre shaggy halı modelini sade ya da çok renkli seçebilirsiniz. Sade ve tek renkli bir shaggy halı modeli seçmeniz, odanın çok daha klasik bir şıklığa sahip olmasını sağlayacaktır. Bunun yerine çok daha renkli bir halı modeli seçerseniz, odanızın çok daha genç işi olarak tarif edilen şekilde olmasını sağlayabilirsiniz.
 padişah halı



Evlerde yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi halı modeli seçerken fazla özen gösterilmemesidir. Bu özensizlik sonucunda istenilen görüntü elde edilemez ve pek çok zaman halıya verilen para boşa gitmiş olur. Bu yüzden özellikle shaggy halı seçerken dikkatli olmalısınız. Shaggy halı seçimini yaparken, karşınızı onlarca marka ve renk seçeneği çıkacaktır. İstediğiniz dekorasyon stiline göre halının rengini belirleyebilirsiniz, ancak halınızın markası konusunda dikkatli olmalısınız. Çünkü bu halı modellerinin pek çoğu Çin’de üretildiği ve ülkemizde ünlü markaların logoları taklit edilerek satıldığı için bu halılar çok kolay yıpranabilmektedir. Bunun da ötesinde içerdikleri kanserojen maddelerden dolayı insan sağlığını riske etmektediler. Bunun için padişah halı gibi yerli üretim halı modellerini seçerseniz, iç güvenliği ile halınızı kullanabilirsiniz. Padişah halı gibi köklü markaların, ülkemizdeki bu sahte halıcılıkla yoğun bir mücadelesi vardır. Evinizde dekorasyon yapmak isterken sağlığınızdan olmak istemiyorsanız, bizim tavsiyeniz padişah halı modellerini tercih etmenizden yana olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder