25 Mart 2013 Pazartesi

Klima Fiyatlarında Büyük Devrim


 Mutfak her zaman ev için vazgeçilmez bir parça olmuştur. Mutfağın her bölümü mutfakta vakit geçiren kişi tarafından dizayn edilirse eğer o mutfakta yemek yapmayı belki de salondan ve yemek odasından çok orada misafir ağırlamayı doyumsuz hale getirecektir. Göreceksiniz ki evin en çok mutfak olan kısmında vakit geçirmeye başlamışsınız.

 Çok hoşuma giden bir şey de bu problemi iyi bir şekilde çözmeleri olmuş. Sanırım amerikan mutfak dediğimiz tarz evi birbirine bağlamış ve mutfaktayken gelen konuklarınızla veya salonda koşuşturan çocuğunuzla ilginebileceğiniz bir ortam yaratılmış. Fazlaca sıcak bir ortam oluşmasına sebep olan bu tarz bir de bar masası ve sandalyesi ile tamamlanırsa tadına doyulamayan bir güzellik meydana gelecektir.




Son dönemlerde daha çok kırmızı,siyah ve beyaz tonlarının hakim olduğu mutfaklar kanvas tablo ile de süslenirse harika bir görünüm elde edilebiliyor. Sanırım sporun şıklığını bundan daha iyi yansıtan bir örnek olamazdı.

Ziyafet sofralarının hoş sohbetle birleşeceği bu güzel sıcak mutfaklarda ortamı serinletmek tabi ki de klima sayesinde olacaktır. Bunu ise tabi ki cebe zarar şeklinde düşünmemek gerekir. Artık klima fiyatları son derece uygun.




Çok değişik tasarımlarla artık günümüzde uzay çağının etkilerini hayatımızda hissedebiliyoruz. Gördüğünüz fotoğrafta siyah ve beyazın hakim olduğu mutfağa siyah duvar kağıdı da kullanıp çok daha iyi bir dekorasyon yaratılmış.

Hele ki son teknoloji ile donanmış bir mutfak ise...Orada işiniz çok daha kolaylaşacak ve mutfaktan dışarı adım atmak istemeyeceksiniz. Bu yüzden mutfağın içinde iseniz kesinlikle kendi zevkinize göre ürünler kullanmalısınız.

Aynı şekilde bu şık mutfakların zarifliğini tamamlayacak bir diğer unsur ise tabak ve çatal,bıçak,kaşık takımlarıdır. Tek bir çizik olmayan, inci gibi parlayan ve yepyeni bu unsurlar mutfaktaki zevki bir kat daha arttıracaktır. 

Ve son olarak mutfakta kullanacağınız aile fotoğrafları sizin yemekleri çok daha lezzetli yapmanızı sağlayacaktır. Çünkü o fotoğrafları gördükçe yemeklerinize aşkı katacaksınız. Yani mutfağınızda mutlaka sevdiğiniz insanlara yer vermelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder