30 Aralık 2013 Pazartesi

Evidea ile Bambaşka Bir Ev

Günümüz mutfaklarının vazgeçilmezi olan aydınlatma ve aksesuarlar, artık mutfak ve salon girişlerinde de popüler olmaya başladı. 2012 senesi aydınlatmalarına baktığımızda daha çok kristal aydınlatmalar rağbet görürken, bu sene yerini otomatik kumandalı lamba ve aydınlatmalara bırakıyor.  Zevklere ve yaşam tarzlarına uygun tasarlanan eşyalar göz zevkimizi gitgide dolduran tasarım elemanlarına dönüşüyor.



Ev dekorasyonunda en iyi online ev dekorasyonu sitesi niteliğini taşıyan evidea, bu konuda sizlere kapılarını sonsuza kadar açmış bulunmakta. Evidea aynı zamanda Türkiye’nin ilk online yapı marketi olma özelliğini de taşıyor. Ödeme seçenekleri, uygun fiyatları ve size sunduğu alışveriş kolaylığında bunu keşfedebilirsiniz. Evidea’nın birçok alana yayılan geniş ürün yelpazesi Evidea’yı  Evidea yapan özelliklerinden sadece biri.
Mutfak, banyo, salon ve evin diğer kullanım alanlarına uyguladığınız dekorasyonlar ve tasarımlar bir bütünlük oluşturmalı. Bunun en önemli sebebi ise moda kavramının hayatımızın her alanına yayılan cazibesi. Evimizde en büyük boş alana sahip olan alanlardan biri de salon. Bazen bir, bazense onlarca kişinin birlikte sizinle vakit geçirdiği salon, birçok anı’nın da ortak mekânı. Sizler de bu önemli anıların güzel ve şık hatırlanmasını isterseniz evidea tam da size göre! Orta sehpadan aydınlatmaya, koltuktan puf ve minderlere kadar salonununuzda bulunan bütün eşyalarda Evidea havası estirmenin tam sırası.



Eğer daha önce internetten alışveriş yapmadıysanız artık yeni bir deneyim kazanma vaktiniz gelmiş demektir! Evidea’nın size sunmuş olduğu ödeme seçenekleri daha fazla. Bonus, cardfinans, maximum card ve diğer anlaşmalı bankalarla peşin fiyatına 8 taksite varan imkânlarla artık sizde istediğiniz zigon sehpaya bir tık ötesindesiniz. Nasıl taşınacağını düşünmeden sizlere en iyi kargo imkânını sunarak içinizin rahat olmasını sağlıyoruz. Şimdi sizde www.evidea.com sitesine tıklayın ve tüm kategorilerde bulunan binlerce ürün yelpazesiyle evinize yeni bir soluk getirin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder