13 Ağustos 2014 Çarşamba

Modayı Evinize Getirin

Padişah, Erdemoğlu Holding bünyesinde faaliyet göstermekte olan köklü bir firmadır. Uzmanlaşmış kadrosuyla ve Türkiye genelinde anlaştığı 20 bölge bayisi ile hizmet veren Padişah, tam olarak 2004 yılında satış faaliyetine başlamıştır. Padişah markası halı, yatak, baza, ev tekstili ve başlık üretimi yaparak; kendi hedef kitlesini belirlemiş ve bu yönde çalışmalarına devam etmiştir. Türkiye genelinde yaptığı çalışmalar ile bugün 3.000'i geçkin perakende satış noktası oluşturmuş ve bu noktalarda müşterilerine ayrıcalıklı ve kaliteli bir hizmet sunmanın gururunu yaşamaktadır.
Faaliyetlerine 1970 yılında, 2 adet kilim dokuma tezgâhı ile başlayan Erdemoğlu Ailesi, halıda markalaşmada önemli adımlar kaydetmiş, günümüzde ise ülkemizi 65 ülkede temsil edilen büyük ve köklü bir holdinge dönüşmüştür. 1990 yılının başından itibaren yapılmış olan yatırımlar ve başarılı pazarlama yöntemleriyle hem Türkiye, hem dünyada parça halı sektöründe lider konuma gelen Padişah, halı üretime yeni bir bakış açısı getirerek diğer markalardan bir adım öne çıkmıştır.


Öncelikli olarak Türkiye’de daha sonrasında dünyada lider bir kurum olmayı kendine vizyon olarak belirleyen Padişah, yaratıcılık ve modada söz sahibi olmayı da öncelikli ilke olarak benimsemiş bir kuruluştur. Misyon olarak ise sürekli büyüyen ve sektöre yön veren bir firma olmayı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı hedef alan Padişah halı, ülke ekonomisine katkıda bulunmayı da öncelikli hedefleri arasında sıralamaktadır.

Evlerini dekore etmek isteyenler için geniş ürün yelpazesi ve Türkiye’nin her yerinde kurduğu bayi ve ana bayilikleriyle hizmet veren Padişah, birbirinden seçkin ürünleriyle herkesin bir numaralı tercihi haline gelmiştir. Bayiliklerinde yediden yetmişe herkesin evi için ihtiyacı olacak yatak örtüsü, halı, yatak gibi birçok ürüne yer veren Padişah, kaliteli ürünleri ve ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla sektörde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Padişah halı olarak adını Türkiye’nin yanında yurt dışında da duyurmuş olan marka, gelişerek müşterilerine en iyi ürünleri sunmaya devam etmektedir. Yenilikçi bakış açısı sayesinde modanın her zaman bir adım önünde olan Padişah, yurt dışında kurduğu üretim tesisleriyle de hızla büyümeye devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder