27 Ağustos 2014 Çarşamba

Kahvaltı Keyfiniz Hiç Bitmesin


Günün ilk ve en önemli öğünü olan kahvaltının birbirinden önemli faydaları var, ancak en az faydaları kadar ilgimizi çeken o enfes pazar sabahı kahvaltılarından da bahsetmeden olmaz diye düşünüyorum. Mis kokulu kızarmış ekmekler, çeşit çeşit reçeller, beyaz peynir, kaçar peyniri, siyah ve yeşil zeytin, domates ve salatalıktan oluşan leziz bir salata, sahanda yumurta ve belkide çok daha fazlası... İşte böylesine leziz yiyeceklerin olduğu bir sabah kahvaltısını da ancak şık kahvaltı takımları ile sunarak damak tanıdınız kadar, göz zevkinize de hitap edebilirsiniz.

Peki ya kahvaltının vazgeçilmezi olan çay? Yukarıda da yazmıştık, o enfes kokusuyla bergamotlu bir çayı ince belli cam bardaktan içmek gibisi var mıdır? Çay içmenin sıradan bir şey olmadığı, adeta bir ritüel halini aldığı aldığı kültürümüzde, ince belli çay bardağı olmadan çay içmenin zevkini alamadığını iddia eden birçok kişi var. Bunun sonucunda da kahvaltı takımları ile uyumlu çay seti modelleri üretilmeye başlanmıştır. Özellikle kendinden desenli çay bardaklarının son derece güzel olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca vintage etkilerinin göze çarptığı kurabiyelikli çay bardaklarının da bir hayli gözde olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.

Bir mutfağın olmazsa olmaz servis araçlarından olan kahvaltı takımları ve çay seti modelleri, hem kendimize hem de evimize gelen misafirlere birbirinden hoş sunumlar yapmamızı sağlayarak yemek yemeyi bir zevk haline getirmektedir. Ancak elbette herkesin maddi açıdan bu takımlara ulaşabilmesi kimi zaman mümkün olmuyor. İşte bu noktada Evidea'nın online alışveriş sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz. Çünkü Evidea'nın internet sitesinde her zevke ve keseye hitap eden birçok farklı modeli inceleme fırsatına sahip olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder